Kleding lenen

Door overweldigend succes is de vrouwenkleding inmiddels allemaal weg. Er is nog wat herenkleding beschikbaar en kinderkleding.

Klik HIER als u wil informeren naar de nog beschikbare kleding, ook voor het maken van een afspraak om de kleding te passen.

Graag ontvangen wij de geleende kleding schoon gewassen weer terug  op zaterdag 30 september tussen 9:00 uur en 20:00 uur.

De kinderkleding die ter beschikking wordt gesteld is voor kinderen die deelnemer zijn, bijvoorbeeld omdat zij die zondag in het schoolklasje zitten. De beschikbare kleding voor volwassenen wordt ter beschikking gesteld aan nieuwe en incidentele vrijwilligers. Vanwege het benodigde regelwerk heeft het onze voorkeur dat volwassen vrijwilligers, die ieder jaar trouw deelnemen, zelf voor hun kleding zorgen. Natuurlijk kan de organisatie u van passend advies voorzien, neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden en kosten.

Kledingadvies Mannen

Zwarte broek (geen spijkerbroek) en kiel. Een zakdoek om je nek kan, maar sluit deze niet met een klompje. En uiteraard liepen de mannen destijds op klompen!

Natuurlijk hadden ze toen nog geen moderne horloges, mobiele telefoons, plastic draagzakken etc.

 

Kledingadvies Vrouwen

Lange (vaak zwarte) rok met schort en een zwart mutsje waar al het haar onder verstopt zit. Hieronder klompen, tenzij je een bepaalde rol hebt op het veld waarbij hoge donkere schoenen handiger zijn.

Natuurlijk hadden ze toen nog geen moderne horloges, mobiele telefoons, plastic draagzakken, rode nagellak etc.